Μιχάλης Ιγνατίου: «Έλληνες απαίτησαν την εκδίωξή μου από το ΔΝΤ»

1
16

 

Με μια μακροσκελή ανάρτηση ο δημοσιογράφος του MEGA Μιχάλης Ιγνατίου αποκαλύπτει ότι Έλληνας δημοσιογράφος ζήτησε την απομάκρυνσή του από το ΔΝΤ, όπου είναι διαπιστευμένος συντάκτης.

Η υπόθεση αφορά κατηγορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Μ. Ιγνατίου παραποίησε δήλωση της Κριστίν Λαγκάρντ, στην οποία συνέδεε τη συζήτηση για το χρέος με το ασφαλιστικό, και τη φημολογία ότι το ΔΝΤ ζήτησε να απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, στην ανταπόκρισή του, η οποία μεταδόθηκε από το MEGA, θεωρήθηκε ότι είχε «παραποιήσει» τη δήλωση Λαγκάρντ και, όπως αναφέρει στην προσωπική του ιστοσελίδα «στέλεχος που εμπιστεύομαι, μου είπε ότι υπάρχει εναντίον μου καταγγελία ότι αλλοίωσα τις δηλώσεις της γενικής διευθύντριας του ΔΝΤ. Η καταγγελία δεν ερχόταν από το Γραφείο του ΔΝΤ στην Αθήνα, όπως αρχικά υπέθεσα, αλλά από Έλληνα δημοσιογράφο».

Και αναφέρει επίσης, μεταξύ άλλων: «Αργότερα φάνηκε από αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα ότι η καταγγελία ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας δημοσιογράφων, και στόχευαν την εκδίωξή μου από το Ταμείο, όπου είμαι διαπιστευμένος τα τελευταία 5 χρόνια και 11 μήνες. Είμαι ο αρχαιότερος δημοσιογράφος ελληνικών ΜΜΕ στο Ταμείο, όπως και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Η καταγγελία του Ελληνα δημοσιογράφου στο ΔΝΤ υπονοούσε, λίγο-πολύ, ότι άλλαξα ηθελημένα το νόημα των δηλώσεων της κ. Λαγκάρντ για να εξυπηρετήσω, όπως άφησε να εννοηθεί αργότερα, μιντιακά συμφέροντα, τα οποία αντιστρατεύονται την κυβέρνηση».

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά τη δήλωσή του

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here