Μήνυμα Α/ΓΕΑ στους Τούρκους: Θα μας βρίσκετε μπροστά σας

0
5

 

Τα δέκα χρόνια απο την ηρωϊκή θυσία του Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, που έγινε στις 23 Μαίου 2006, τίμησε η πολεμική αεροπορία στο μνημείο που βρίσκεται στην Κάρπαθο.

Ο αδελφός του ήρωα Σμηναγού, Φίλιππος Ηλιάκης, κατα τη διάρκεια της ομιλίας του επιτέθηκε στην Τουρκία και στον Ερντογάν τον οποίο αποκάλεσε Σουλτάνο, και τόνισε οτι η τελετή ειναι όχι μόνο για τον αδελφό του αλλα και για όσους εχουν δώσει τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι την Ελλάδα.
Ο Δήμαρχος Καρπάθου, κ. Ηλίας Ανδρ. Λάμπρος απο την πλευρά του τόνισε οτι «όσο θα υπάρχουν Ηλιάκηδες θα υπάρχει Ελλάδα».

Ο Αρχηγός ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, απευθυνόμενος στην Τουρκία είπε «θα μας βρίσκετε μπροστά σας κάθε φορά που θα επιχειρείτε να επιβάλετε παράνομες επιδιώξεις».

Τη μνήμη του Σμηναγού επιχείρησε να αμαυρώσει ομάδα απο την Χρυσή Αυγή γιουχάροντας τους βουλευτές που κατέθεσαν στεφάνι. Τότε παρενέβη ο αδελφός του Ηλιάκη ζητώντας τους να φύγουν απο τον χώρο.

Πριν από δέκα χρόνια, στις 23 Μαϊου 2006, ο Κώστας Ηλιάκης χάθηκε στον εναέριο χώρο μεταξύ Καρπάθου και Κρήτης. Το F 16 του συγκρούστηκε με τουρκικό αεροσκάφος που προσπαθούσε να προσεγγίσει τη Κρήτη και να εντοπίσει τις θέσεις των S 300.Όλα δείχνουν ότι επρόκειτο για μια δολοφονική ενέργεια του Τούρκου χειριστή.

Πηγή: onalert.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here