Μητρόπουλος κατά ΣΥΡΙΖΑ: Με «έκοψαν» με σταλινικές μεθόδους

1
6

Ολομέτωπη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στον ρ/σ Βήμα FM, μετά τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια του κόμματος με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής.

«Ούτε στην περίοδο της σταλινικής τρομοκρατίας δεν ακολουθήθηκαν οι μέθοδοι όπως αυτοί της σύγχρονης ηγεσίας για να βγάλει στην άκρη ένα στέλεχός της που πρώτευσε στις προηγούμενες εκλογές», ανέφερε ο κ. Μητρόπουλος.

Χαρακτήρισε «προσβολή» για την Αττική το «κόψιμό» του από τις λίστες ενώ αναφερόμενος σε όσα προηγήθηκαν είπε ότι αποδέχθηκε την τελευταία τιμητική θέση προκειμένου να έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον εαυτό του στην Κεντρική Επιτροπή.

«Τους κάλεσα να παραδεχθούν ότι βρίσκομαι σε ένα σχέδιο πολιτικής εξόντωσης και τους κάλεσα να ανακαλέσουν την άποψή τους» πρόσθεσε.

Επιχειρώντας να εκτιμήσει τι ήταν αυτό που οδήγησε στην απόφαση αυτή την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «θεωρώ ότι πολύ όχλησε την ηγεσία ότι είπα ότι πήγαμε χωρίς σχέδιο και ότι τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου την είχα χαρακτηρίσει επαίσχυντη και κακή» και συμπλήρωσε ότι και οι άλλοι που ψήφισαν «παρών» στις τελευταίες ψηφοφορίες υποβαθμίστηκαν στα εσωτερικά των ψηφοδελτίων.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι το τρίτο Μνημόνιο απαγορεύει ρητά τη διατύπωση εναλλακτικού σχεδίου προσθέτοντας ότι ο απεγκλωβισμός από το Μνημόνιο δεν μπορεί να γίνει από αυτούς που το ψήφισαν.

Γι’ αυτό και κάλεσε τους ψηφοφόρους είτε να επιλέξουν αποχή και λευκό είτε να κάνουν την «πιο συνειδητή επιλογή» και να ψηφίσουν ΚΚΕ.

Η μόνη επιλογή για την πατρίδα μετά την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων γιατί πήγαμε σαν «πρόβατα στη σφαγή» είναι ή ο λαός να μην συμμετάσχει μην ψηφίζοντας τα τέσσερα μνημονιακά κόμματα ή εντιμότερο να ψηφίσει ΚΚΕ, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητρόπουλος.

«Πιστεύω ότι και η αποχή είναι υψηλής συνειδητότητας επιλογή» πρόσθεσε και εκτίμησε ότι μετά τις εκλογές οδεύουμε προς έναν μεγάλο μνημονιακό συνασπισμό.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τι δήθεν ενεργειες Σταλινικου τύπου εφαρμόστηκαν για το κόψιμο του από τα ψηφοδέλτια της Κεντρικής. Επιτροπής του ΣΎΡΙΖΑ μου τσαπουναεί ο άνθρωπος, αφού είναι οπαδός του Κομμουνιστικου γίγνεσθαι! Και αυτό πιστοποιειται και από την παρότρυνση. να ψηφίσουν σε τελική ανάλυση, το ΚΚΕ. Δηλαδή Σταλινισμό, κι από την άλλη διαμαρτυρεται για το ποια μέθοδος εφαρμόστηκε! Μα, η προσφιλης σου μέθοδος άνθρωπε μου! Τρελλα πουλάς τώρα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here