Μητρόπουλος: Κυβερνητικό στέλεχος βρίσκεται πίσω από την άρση ασυλίας μου

0
12

Σε μία καταγγελία – βόμβα προχώρησε ο Αλέξης Μητρόπουλος σήμερα το πρωί.

Συγκεκριμένα, ο (πρώην;) βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι ο αρμόδιος για την καταπολέμηση της διαφθοράς υπουργός Παναγιώτης Νικολούδης, πήρε την πρωτοβουλία να δώσει εντολή στον εισαγγελέα να πάει ο φάκελος αίτησης άρσης ασυλίας του στη Βουλή από το βήμα της Πανελλαδικής συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στη συνέχεια στον Χρήστο Σπίρτζη, ο κ. Μητρόπουλος είπε πως «κάποια κανάλια ποντάρουν πως θα μπει ο Σπίρτζης επικεφαλής στην περιφέρεια Αττικής, πάνω από τον ηρωϊκό Πάντζα, και τον Αθανασίου, και πάνω απ’ όλους μας.» «Άρχισε πόλεμος σπίλωσης άνευ προηγούμενου εις βάρος μου, τα αποκάλυψα αυτά και στον Αλέξη Τσίπρα και στον Αλέκο Φλαμπουράρη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν προδίδω τους φίλους μου, αλλά είμαι σκληρός όταν προσπαθούν να με σπιλώσουν, είπε αργότερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο Αλέξης Μητρόπουλος, με αφορμή τις πληροφορίες ότι θα μείνει εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίμαχη υπόθεση.

Ο κ. Μητρόπουλος επικαλέστηκε μία σειρά αποφάσεων, δικαστικών και διοικητικών, καθώς και γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, εκ των οποίων προκύπτει, όπως αναφέρει, ότι η φορολογική του υπόθεση είναι «παραγεγραμμένη προ πολλών ετών», ενώ το πρόστιμο που του επιβλήθηκε παραγεγραμμένο και κατ΄ουσίαν παράνομο, σχεδόν στο σύνολό του.

Ο τέως αντιπρόεδρος της Βουλής θα μιλήσει για το θέμα και σήμερα στην Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος, ενώ τη Δευτέρα, στις 11 το πρωί, στη Βουλή, παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, θα μιλήσει και θα αποδείξει ότι δεν υπάρχει καμία σκιά σχετικά με τη φορολογική του υπόθεση, που φέρεται να είναι σε εκκρεμότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here