Μητρόπουλος: Μην υποτιμάτε το φαινόμενο Κωνσταντοπούλου

0
9

Δήλωση που προκαλεί αίσθηση έκανε ο Αλέξης Μητρόπουλος για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μιλώντας στο real fm έκανε λόγο για «φαινόμενο Κωνσταντοπούλου», διατυπώνοντας την εκτίμηση ότι θα έχει μεγάλη διάρκεια και κυρίαρχο ρόλο το επόμενο διάστημα.

Προέβλεψε ότι θα συμπορευτεί με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και είναι χαρακτηριστικό ότι επέκρινε εμμέσως τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας » ας πάψουν να να υποτιμούν το φαινόμενο εκείνοι που το δυνάμωσαν».

Διαβάστε τι είπε ο Α΄αντιπρόεδρος της Βουλής:

«Όσοι νομίζουν ότι έχει μικρή διάρκεια το φαινόμενο «Κωνσταντοπούλου», το υποτιμούν. Θα πέσουμε σε ραγδαίες εξελίξεις. Και με αυτό το οποίο βλέπουμε ως φαινόμενο, φαίνεται ότι πέρα από τους μισθούς, τις συντάξεις, τους φόρους, το φαινόμενο «Κωνσταντοπούλου» θα είναι κυρίαρχο και ας πάψουν κάποιοι που το δυνάμωσαν να το υποτιμούν. Δεν βλέπω να μην έχει πολιτικό και κοινοβουλευτικό ρόλο στην επόμενη Βουλή ως στοιχεία του παζλ του δικού της πολιτικού σχεδίου, άρα βλέπω να συμμαχεί και ενδεχομένως η εγγύτερη συμμαχία είναι αυτή που είπατε, με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here