Μητρόπουλος: Οι εκλογές δεν είναι αναγκαίες

0
5

Την άποψη ότι οι εκλογές δεν είναι αναγκαίες, επανέλαβε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στο Mega.

Aντιθέτως, τόνισε, είναι αναγκαία μια ευρύτατη διαπραγματευτική ομάδα μεγάλου πολιτικού, κοινωνικού και επιστημονικού κύρους.

«Πρέπει να προστατεύσουμε το λαό μας ο οποίος ανησυχεί σε μια κατάσταση που δεν μπορεί να την ελέγξουμε λόγω της σφοδρότητας των απαιτήσεων των δανειστών» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στη στάση του Παναγιώτη Λαφαζάνη πρόσθεσε ότι όντως «η Αριστερά, η κυβέρνηση καλείται να εφαρμόσει το αντικοινωνικότερο πακέτο που εφάρμοσε ποτέ κυβέρνηση της Αριστεράς στην ιστορία της Αριστεράς» αλλά στον αντίποδα «οφείλει να προστατεύσει τον λαό μας από το κοινωνικό μακελειό διότι οι δανειστές έχουν βάλει τις πιο ακραίες απαιτήσεις αναφορικά με την προστασία των εργαζομένων, συνταξιούχων, αγροτών, επιτηδευματιών».

«Υπό αυτή την έννοια όλοι πρέπει να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να μην κοιτάμε στο όνομα κάποιας καθαρότητας που έχουν δικαίωμα να την προστατεύσουν αλλά όντας συνυπεύθυνοι για την αποτυχία των διαπραγματεύσεων να βάζουν τέτοιου είδους και τέτοιου περιεχομένου στάσεις», κατέληξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here