Μητρόπουλος: Στηρίζω τον Τσίπρα, αλλά δεν ψηφίζω άλλα μέτρα

1
4

Ναι μεν αλλά… από τον Αλέξη Μητρόπουλο, ο οποίος σε δηλώσεις του στο Mega τόνισε  πως στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά δεν σκοπεύει να ψηφίσει μέτρα που θα επιβαρύνουν περαιτέρω τον Έλληνα πολίτη.

«Επειδή θεωρώ ότι όσα ψηφίσαμε και ψηφίζουμε είναι συνέπεια αποτυχημένων διαπραγματεύσεων και ότι δεν δικαιούμεθα να κάνουμε περαιτέρω κακό στον τόπο, έχω επιφυλαχθεί ότι μέτρα που αναφέρονται σε θεσμική στήριξη όλων αυτών, της επιδείνωσης σε βάρος μισθών και συντάξεων, όλοι έχουμε επιφυλαχθεί, ότι δεν μπορούμε να τα ψηφίσουμε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

Σε κάθε περίπτωση τόνισε ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης καθώς η κυβέρνηση πρέπει να στηριχθεί μήπως μπορεί να καταφέρει αργότερα καλύτερα αποτελέσματα.

Επανέλαβε την άποψή του ότι δεν χρειάζονται οι εκλογές, ούτε καν το συνέδριο του κόμματος, το οποίο απλά θα διαπιστώσει τη μετάλλαξη και τη μετεξέλιξή του στη νεοφιλελεύθερη πολιτική.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΕΠΑΝΑΛΜΒΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΈΓΡΑΨΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ:
    Η προσωποποίηση του λαϊκισμού και των διφορούμενων απαντήσεων στα πρωινάδικα της τηλεόρασης , λες και είναι η Πυθία,καλά θα κάνει να κλείσει το στόμα του ή να απαλλάξει την πολιτική σκηνή του τόπου από την παρουσία του μήπως και μπορέσουμε ύστερα από 8 χρόνια λιτότητας και άγριων προσπαθειών του ελληνικού λαού να σωθεί η χώρα και να ξαναγυρίσει η ζωή μας στην κανονικότητά της

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here