Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση Τσίπρα πρέπει να φύγει τώρα

0
5

 

Αναφερόμενος στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με το ΔΝΤ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, τονίζοντας πως έπειτα από τις διαρροές των wikileaks το ΔΝΤ παραμένει και ενισχυμένο, ενώ επώδυνα μέτρα έρχονται για όλους τους πολίτες.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνει πως στο «οριακό σημείο που έχουμε φθάσει χρειάζεται περισσότερο από ποτέ σοβαρότητα, αλήθεια και αξιοπιστία» ενώ απευθύνεται με σφοδρότητα στον Αλέξη Τσίπρα: «Ο κ. Τσίπρας είναι αδιόρθωτος. Ζημιώνει τη χώρα«.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μητσοτάκη:

«Σήμερα όλοι γνωρίζουμε που κατέληξε η παράσταση που το Σάββατο ξεκίνησε ο κ. Τσίπρας.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο παραμένει και μάλιστα ενισχυμένο στο πρόγραμμα. Μαζί και οι πιεστικές, συχνά υπερβολικές, απαιτήσεις του.

Η θέση αλλά και η αξιοπιστία της Ελλάδας, δυστυχώς αποδυναμώθηκαν ακόμη περισσότερο. Νέα πολύ επώδυνα μέτρα έρχονται για όλους τους πολίτες.

Το φορολογικό σοκ που σχεδιάζει η κυβέρνηση, στραγγαλίζει την οικονομία, επιδεινώνει δραματικά την κρίση και, σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη πλέον κατάσταση στο προσφυγικό, οδηγεί τη χώρα σε ασφυξία.

Στο οριακό σημείο που έχουμε φτάσει, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ: σοβαρότητα, αλήθεια, δουλειά, αποφασιστικότητα, αξιοπιστία. Και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Αυτή η Κυβέρνηση δεν διαθέτει τίποτα από αυτά.

Ο κ. Τσίπρας είναι αδιόρθωτος. Ζημιώνει τη χώρα.

Κανείς δεν ελπίζει τίποτα από αυτόν.

Για αυτό πρέπει να φύγει τώρα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here