Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα τηρήσει στο ακέραιο τον συνταγματικό της ρόλο (ΒΙΝΤΕΟ)

0
10

 

Στις 11 το πρωί της Τετάρτης πέρασε τις πύλες του Προεδρικού Μεγάρου ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την πρώτη εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στον σύντομο διάλογο που είχαν οι δύο άνδρες ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε χαρακτηριστικά: «Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η ΝΔ θα τηρήσει στο ακέραιο τον συνταγματικό της ρόλο. Θα είμαστε μία υπεύθυνη και αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση η οποία θα καταθέτει πάντα ρεαλιστικές προτάσεις για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων του τόπου».

Ο Προκόπης Παυλόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογή του ενώ του ευχήθηκε και καλή δύναμη κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

«Είμαι βέβαιος και υπό την ηγεσία σας η παράταξη θα συμβάλει καθοριστικά ώστε να εδραιωθεί η θέση της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη, ιδίως στη σημερινή κρίσιμη συγκυρία όπου δοκιμάζεται κυριολεκτικά για λόγους οικονομικούς αλλά και ανθρωπιστικούς η συνοχή και το μέλλον του όλου ευρωπαϊκού οικοδομήματος», τόνισε στον διάλογο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here