Μητσοτάκης: Όσο πιο γρήγορα φύγει η κυβέρνηση τόσο καλύτερα για τον τόπο

0
8

 

Μιλώντας στους προέδρους ΝΟΔΕ της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε εκ νέου σκληρή κριτική στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τονίζοντας: «Αυτή η κυβέρνηση, όσο και να παραμένει στην εξουσία, θα είναι μια κυβέρνηση φθοράς. Θα είναι μια κυβέρνηση, που θα επωμιστεί πολιτικά τη μεγάλη – προκλητική – στροφή που έκανε, αποποιούμενη όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις. Θα επωμιστεί το κόστος ενός πακέτου άδικων μέτρων».

Ο πρόεδρος της ΝΔ εκτίμησε ότι τα μέτρα δεν θα δώσουν τελικά λύση στο πρόβλημα της οικονομίας και είπε ότι το πακέτο των 5,4 δις ευρώ και των 3,6 δισ. ευρώ του προληπτικού «κόφτη», είναι το τίμημα της προσωπικής πολιτικής αναξιοπιστίας του κ. Τσίπρα αλλά και το κόστος θα καταβάλει η Ελληνική κοινωνία από αυτήν τη διαπραγμάτευση.

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για τελείως λανθασμένο μείγμα πολιτικής και τόνισε πως ζήτησε εκλογές με πολύ μεγάλη ευθύνη, αναγνωρίζοντας ότι κάθε εκλογική διαδικασία ενέχει κάποιο κόστος.

«Είπα, όμως, κάτι το οποίο έχει αρχίσει να γίνεται κτήμα στη συνείδηση των πολιτών. Όποιο και αν είναι το κόστος των πρόωρων εκλογών, αυτό θα είναι πολύ μικρότερο από το κόστος παραμονής αυτής της ανίκανης κυβέρνησης. Το αίτημα για πρόωρες εκλογές είναι επίκαιρο και θα παραμείνει επίκαιρο, γιατί αυτή η Κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει τα προβλήματα των πολιτών. Όσο πιο γρήγορα φύγει τόσο καλύτερα θα είναι για τον τόπο», συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here