Μητσοτάκης: Προσδεθείτε γιατί ξεκινάμε φορολογικό μαραθώνιο

0
4

 

Κατά την ομιλία του σε εκδήλωση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως: «Η Νέα Δημοκρατία δεν θα γίνει δεκανίκι της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος».

Αναφερόμενος στα μέτρα που θα τεθούν σε ψηφοφορία της Κυριακή στη Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «η ΝΔ δεν πρόκειται να στηρίξει πολιτικές μιας ανίκανης κυβέρνησης».

«Η αποτυχία της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι προδιαγεγραμμένη, διότι το μίγμα των νέων μέτρων οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα σε ένα νέο φαύλο κύκλο την οικονομία», υπογράμμισε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Επίσης χαρακτήρισε «αναξιόπιστη» την κυβέρνηση και πρόσθεσε: «Δυστυχώς έχουμε μια κυβέρνηση η οποία δεν πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις, ούτε έχει τη δυνατότητα να τις υλοποιήσει».

«Προσδεθείτε, όχι για εκτόξευση της οικονομίας, όπως έλεγε η κυβέρνηση, αλλά γιατί ξεκινάμε ένα φορολογικό μαραθώνιο», επεσήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ για τα μέτρα που συζητούνται στη Βουλή.

Παράλληλα ανέφερε ότι η Νέα Δημοκρατία «ξέρει τι χρειάζεται για να επανέλθει η χώρα στην κανονικότητα, ξέρει ποιες μεταρρυθμίσεις απαιτούνται και ξέρει πως θα τις πραγματοποιήσει».

«Όσο παραμένει αυτή η κυβέρνηση στην εξουσία δεν μπορεί να υλοποιήσει ούτε τις μεταρρυθμίσεις που προβλέπονται στα Μνημόνια και είναι αναγκαίες», είπε ο κ. Μητσοτάκης και ζήτησε να γίνουν άμεσα εκλογές για να φύγει το συντομότερο δυνατό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here