Μηχανική βλάβη στην τροφοδοσία καυσίμου της Porche του Μαυρίκου εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ

0
7

 

 Στο μικροσκόπιο των εμπειρογνωμόνων έχει μπει τόσο το πολυτελές αυτοκίνητο του Παναγιώτη Μαυρίκου όσο και το σημείο στην Αττική Οδό όπου το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σε νέο επιτόπιο έλεγχο προχώρησαν νωρίτερα οι πραγματογνώμονες, προκειμένου να επανεξετάσουν τα σημεία που ακινητοποιήθηκε η Porsche, όπως και το κομμάτι της διαδρομής στο οποίο φαίνεται και από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της Αττικής Οδού να έχει αρχίσει να αντιμετωπίζει πρόβλημα το όχημα μέχρι να εκδηλωθεί η πυρκαγιά.

Καθημερινά νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος στο οποίο έχασε τη ζωή του ο εκδότης της εφημερίδας Ακρόπολη Παναγιώτης Μαυρίκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές στη διάρκεια του ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια διαπιστώθηκε ότι το πολυτελές όχημα αντιμετώπιζε μηχανικό πρόβλημα στην τροφοδοσία καυσίμου του τζιπ, κάτι που αν ισχύει απομακρύνει το ενδεχόμενο δολιοφθοράς.

Στο μεταξύ νέα πραγματογνωμοσύνη αναμένεται να κάνουν οι εμπειρογνώμονες που έχει ορίσει η οικογένεια του Παναγιώτη Μαυρίκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here