Μόνο ξύλο δεν έπαιξαν οι εκπρόσωποι των υποψηφίων αρχηγών της ΝΔ…

0
7

Σε εκρηκτική ατμόσφαιρα συνεδρίασε η κεντρική εφορευτική επιτροπή της ΝΔ και αποφάσισε να γίνει η εκλογή νέου αρχηγού στις 22 Νοεμβρίου -και στις 29 ο δεύτερος γύρος, εφόσον χρειαστεί. Οι αντεγκλήσεις ήταν μεγάλες μεταξύ των εκπροσώπων των υποψηφίων προέδρων, παρότι κανείς δεν ήθελε τελικά  διαδικασίες -εξπρές.

Η είδηση είναι ότι ο Βαγγέλης Μειμαράκης έχει αλλάξει άρδην γνώμη, εκτιμώντας πως όσο καθυστερεί η πανελλαδική ψηφοφορία τόσο ωφελείται ο ίδιος, διότι έχει το προνόμιο να εκπροσωπεί το κόμμα στις κοινοβουλευτικές μάχες ως υπηρεσιακός πρόεδρος. Έτσι, ο εκπρόσωπός του πρότεινε ως ημερομηνία εκλογής την 29η Νοεμβρίου, τη στιγμή που όλοι περίμεναν να δώσει μάχη για την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου ή την πρώτη του Νοεμβρίου.

Το μεγάλο πρόβλημα μεταξύ των υποψηφίων αρχηγών είναι η καχυποψία. Κυριάκος Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης και Απόστολος Τζιτζικώστας παρακολουθούν με μεγάλη ενόχληση τις «υπόγειες διαδρομές» υπέρ Μειμαράκη των ανθρώπων του Κώστα Καραμανλή, ανά την Ελλάδα. Και αντίστοιχα εκείνος βλέπει τη συστράτευση σαμαρικών στελεχών με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Ελλάδας. Μπορεί ακόμη να μην έχει βγει στην επιφάνεια η ένταση που επικρατεί στο παρασκήνιο, αλλά τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here