Κίνα – Μωρό γεννήθηκε με 31 δάχτυλα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

0
27

 

Η κατάρα της φύσης χτύπησε τη ζωή ενός μικρού αγοριού στην Κίνα από την ημέρα που γεννήθηκε. Ο μικρός Honghong, που τώρα είναι τριών μηνών γεννήθηκε στην Κίνα με κάτι πολύ ξεχωριστό όσο και ανατριχιαστικό.  Διαθέτει συνολικά 31 δάχτυλα, αντί για 20, στα χέρια και στα πόδια του.

Το μωρό ήρθε στον κόσμο στην επαρχία Χούναν της κεντρικής Κίνας. Σύμφωνα με τους γιατρούς πάσχει από πολυδακτυλία, μια σπάνια πάθηση που εμφανίζεται σε ένα μόλις βρέφος ανά 1000 γεννήσεις και έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη περισσοτέρων δακτύλων από τον συνηθισμένο αριθμό.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Daily Mail», την ίδια πάθηση έχει και η μητέρα του αγοριού, η οποία όμως δήλωσε ότι όλες οι προγεννητικές εξετάσεις δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα κατά την διάρκεια της κύησης και η πολυδακτυλία του μικρού εξέπληξε και τους γονείς του, οπως και τον υπόλοιπο κόσμο.


Ωστόσο, ο μικρός Honghong  έχει ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό δαχτύλων ακόμη και για την συγκεκριμένη πάθηση, με 11 επιπλέον δάχτυλα από το σύνηθες, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα σπάνιο. Επίσης, τα χεράκια του στερούνται αντίχειρα, ενώ έχουν το καθένα από δυο παλάμες.
Οι γονείς του μικρού τώρα, που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει ο Honghong, έχουν ήδη απευθυνθεί σε ειδικούς γιατρούς. Ωστόσο λόγω και του εξαιρετικά νεαρού της ηλικίας του δεν συστήνουν ακόμη κάποια χειρουργική επέμβαση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here