Μπακογιάννη: Ναι σε κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού

0
6

 

 Την αισιοδοξία της ότι ο λαός θα δώσει την εντολή στη Νέα Δημοκρατία, εκφράζει σε συνέντευξή της στο ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ FM 104,9, η υποψήφια βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη.

«Στη Νέα Δημοκρατία έχουμε ωριμάσει, έχουμε μάθει από τα λάθη μας και ξέρουμε τι ζητάμε», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στο ερώτημα αν η Νέα Δημοκρατία θα συμμετείχε σε μια κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απαντάει θετικά από τη στιγμή που, όπως είπε, υπάρχει πλέον μια συντριπτική πλειοψηφία των κομμάτων στη Βουλή που έχουν υπερψηφίσει τη νέα συμφωνία με την Ευρώπη.

Η κ. Μπακογιάννη υποστηρίζει, ωστόσο, ότι η συμφωνία που διαπραγματεύτηκε και υπέγραψε ο κ.Τσίπρας δεν είναι καλή, αλλά προσθέτει ότι αυτό που προέχει δεν είναι το χθες αλλά το αύριο.
«Το αύριο απαιτεί σταθερότητα, συνεργασίες και συνεννοήσεις, γι’ αυτό η Νέα Δημοκρατία ζητά από τους ψηφοφόρους, να της δώσουν την πρωτιά ώστε να είναι σίγουροι ότι θα υπάρξει μια κυβέρνηση συνεργασίας και μια κυβέρνηση με προοπτική», επισημαίνει η κ. Μπακογιάννη.

Σημειώνει, επίσης, ότι η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση τετραετίας και να μη βρεθεί μπροστά στο ενδεχόμενο νέων εκλογών σε έξι μήνες.
Σε ό,τι αφορά τις δημοσκοπήσεις, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ δηλώνει ότι οι διαφορές που καταγράφονται είναι οριακές και ότι «έχουμε μπροστά μια κρίσιμη εβδομάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here