Μπερλουσκόνι: Είμαι γαλήνιος – Βασίζομαι στο Θεό και στην εμπειρία των γιατρών

0
10

 

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εξέδωσε ανακοινωθέν μέσω του  νοσοκομείου Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου όπου πρόκειται να υποβληθεί σε εγχείρηση.

«Είμαι γαλήνιος και αντιμετωπίζω αυτή την κρίσιμη στιγμή, βασιζόμενος στη βοήθεια του Θεού και στην τεράστια επαγγελματική εμπειρία των γιατρών» δήλωσε ο πρώην Καβαλιέρε, ο οποίος είναι 79 ετών.

Θα υποβληθεί  σε επέμβαση για την αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας την ερχόμενη εβδομάδα, όπως γνωστοποίησε την Πέμπτη ο προσωπικός του γιατρός, Αλμπέρτο Τζανγκρίλο.

«Δεν πρόκειται να ξεχάσω το λόγια φίλων, πολιτικών προσώπων, συνεργατών με τους οποίους δουλέψαμε μαζί μια ζωή και υποστηρικτών που θέλησαν να με κάνουν να νιώσω την ανθρώπινη ζεστασιά και εγγύτητά τους», τονίζει ο Μπερλουσκόνι.

Ως πρόεδρος του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια, κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν τους υποψήφιους της κεντροδεξιάς κατά τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, στις 19 Ιουνίου».

Στο μεταξύ, ο υποψήφιος της συντηρητικής παράταξης για τον δήμο του Μιλάνου, Στέφανο Παρίζι, διέψευσε πληροφορίες και άρθρα του σημερινού τύπου σύμφωνα με τα οποία θα μπορούσε να επιλεγεί ως διάδοχος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην ηγεσία της Φόρτσα Ιτάλια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here