Μπουτάρης: Δεν υπάρχουν κεκτημένα δικαιώματα, τελειώσαμε

0
7

Την επιβολή διδάκτρων ύψους 500 ευρώ για να λυθεί το ζήτημα των οικονομικών προβλημάτων στα Πανεπιστήμια, επανέλαβε ο Γιάννης Μπουτάρης.

«Αντί να κλαιγόμαστε που θα βρούμε τα λεφτά, τα 500 ευρώ δίδακτρα το χρόνο για τους φοιτητές, έχει στόχους, αποκτά οικονομική αυτονομία το πανεπιστήμιο, δεν περιμένει πότε θα πάρει τα λεφτά από το κράτος και οι φοιτητές σέβονται περισσότερο αυτό που κάνουν. Δεν λέω ότι δεν είναι λεφτά, είναι, αλλά ας γίνει μία κλιμάκωση. Αυτοί οι οποίοι δεν έχουν ας εξαιρεθούν, αλλά τουλάχιστον ας πληρώνεται ένα ποσό», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στο Star.

Να υπενθυμιστεί ότι την συγκεκριμένη πρόταση ο κ. Μπουτάρης τη διατύπωσε πρώτη φορά σε εκπομπή του ΜΕΓΚΑ στις 28 Οκτωβρίου, στην οποία αναφέρθηκε και στο ζήτημα των εργασιακών διεκδικήσεων και στην κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων. “Δεν υπάρχουν κεκτημένα δικαιώματα. Τελειώσαμε, πρέπει να χτιστούμε απ΄την αρχή. Δηλαδή ο επιχειρηματίας που έχτισε το μαγαζί του από την αρχή δεν έχει δικαιώματα;” είχε πει χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here