Μπουτάρης: Είμαι Ποτάμι αλλά στηρίζω Τσίπρα για το συμφέρον της χώρας

0
6
ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇ-ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÓÔÁÕÑÏÕ ÈÅÏÄÙÑÁÊÇ ÌÅ ÔÏÍ ÄÇÌÁÑ×Ï ÃÉÁÍÍÇ ÌÐÏÕÔÁÑÇ.(MotionTeam)

 

«Εγώ, όταν ψηφίζω, ψηφίζω με βάση και κύριο γνώμονα το συμφέρον της χώρας και όχι το συμφέρον του κόμματος» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι ποιο κόμμα θα στηρίξει στις εκλογές, επειδή στον κ. Τσίπρα ευχήθηκε να κερδίσει με μία ψήφο διαφορά και σήμερα δήλωσε ότι είναι ενταγμένος στο Ποτάμι.

«Όπως ξέρετε, εγώ είμαι ενταγμένος στο Ποτάμι, και είμαι ενταγμένος διότι το Ποτάμι δεν έχει ωριμάσει σαν πολιτικό κόμμα και εύχομαι να μην ωριμάσει ποτέ σαν πολιτικό κόμμα, να παραμείνει αυτή η κίνηση πολιτών και τα δείγματα γραφής που έχει δώσει, βάζοντας στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας τους Νικηφόρο Διαμαντούρο και Νίκο Αλιβιζάτο» σημείωσε και πρόσθεσε: «είναι ακριβώς αυτό το οποίο πρέπει να αντιληφθεί όλη η χώρα, το ότι χρειαζόμαστε ανθρώπους, οι οποίοι είναι πέρα από τα κομματικά συμφέροντα, πέρα από τις κομματικές αντιδικίες για να μπορέσει αυτή η χώρα να προχωρήσει».

«Άλλο είναι η ιδεολογική τοποθέτηση του καθενός και άλλο είναι η κομματική ένταξη. Εγώ δεν είμαι κομματικά ενταγμένος πουθενά. Αν αυτό γίνεται αντιληπτό, πάει καλά. Αν δεν γίνεται, πάλι φίλοι θα είμαστε» τόνισε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σημείωσε: «Πρώτον είμαστε φίλοι με τον δήμαρχο. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Ο Μπουτάρης είναι στο Ποτάμι και τον συμβουλευόμαστε. Βεβαίως, ως δήμαρχος και είναι υποχρεωμένος να λέει σε όλους καλή επιτυχία και είναι υποχρεωμένος να βλέπει και τη γενικότερη εικόνα της χώρας. Άλλος είναι ο πρώτος, άλλος είναι ο τρίτος. Ως δήμαρχος πρέπει να κάνει τις επιλογές του, αυτό είναι ανεξάρτητα από το πού χτυπάει η καρδιά του».

Ο κ. Θεοδωράκης είπε ακόμη ότι αποφάσισε να είναι υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης σε αυτές τις εκλογές, θέλοντας να στείλει το μήνυμα, ότι η αγάπη του για την πόλη δεν είναι περιστασιακή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here