Μύκονος: Επιχειρηματίας απείλησε με βιτριόλι υπαλλήλους του ΙΚΑ

0
4

 

Υπάλληλοι του ΙΚΑ «τόλμησαν» να κόψουν πρόστιμο σε επιχειρηματία που απασχολούσε ανασφάλιστους υπαλλήλους κι εκείνος έβαλε τους «μπράβους» του να τους απειλούν.

Σύμφωνα με το http://cyclades24.gr, όλα ξεκίνησαν πριν μερικούς μήνες, όταν οι δυο υπάλληλοι του ΙΚΑ πήγαν στη Μύκονο για να κάνουν ελέγχους στα μαγαζιά του γνωστού επιχειρηματία.

Οι δυο υπάλληλοι του ΙΚΑ χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους το προσωπικό τους αυτοκίνητο για να μην δώσουν στόχο. Από τις έρευνες, οι υπάλληλοι διαπίστωσαν ότι ο γνωστός επιχειρηματίας απασχολούσε πολλούς υπαλλήλους με «μαύρα» χρήματα, χωρίς να τους έχει δηλωμένους στο ΙΚΑ, με αποτέλεσμα να μην καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές στο ταμείο. Έτσι, του επέβαλαν πρόστιμο ύψους 70.000 ευρώ.

Έπειτα, ξεκίνησε ένας εφιάλτης για τους δυο υπαλλήλους του ΙΚΑ με καθημερινές απειλές στα σταθερά και κινητά τους τηλέφωνα. Μάλιστα, οι άνδρες του επιχειρηματία δεν δίστασαν να ρίξουν βιτριόλι στο αυτοκίνητό τους και να προκαλέσουν ζημιά 1.500 ευρώ.

Στην συνέχεια οι υπάλληλοι του ΙΚΑ κατέθεσαν μήνυση στην Εισαγγελία της Σύρου, η οποία διέταξε άμεσα έρευνα, αλλά και άρση του απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών, προκειμένου να διαπιστωθεί η πηγή των απειλών. Μάλιστα, έχει διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ όπου σχηματίστηκε δικογραφία για τις απειλές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here