Ν. Παππάς: Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες

 

«Τεράστιο βήμα αυτοσυνείδησης για τον ΣΥΡΙΖΑ, την ηγεσία και τα μέλη της», χαρακτήρισε το 2ο Συνέδριο του κόμματος ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

«Το δεύτερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είχε χαρακτήρα ιστορικό, καθώς ήταν το πρώτο κόμματος της Αριστεράς που είναι στη διακυβέρνηση της χώρας και εκ των πραγμάτων ετέθησαν ερωτήματα πρωτόγνωρα, για την στελέχωση του κόμματος και της κυβέρνησης, μία τομή στην ιστορία της Αριστεράς»

«Χρειάζεται επίσης να επιταχυνθεί η δράση στους τομείς που θέλουμε, τόσο εντός της συμφωνίας με τους δανειστές όσο και εκτός αυτού του πλαισίου«, συνέχισε ο κ.Παππάς, αναφέροντας ως παράδειγμα την προστασία της πρώτης κατοικίας στο πλαίσιο όσων συμφωνήθηκαν το καλοκαίρι του 2015 όσο και την πρόσβαση 2,5 εκατ. πολιτών στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ή την ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου, που ήταν ανεξάρτητες από αυτήν.

Ετσι, θα νοηματοδοτηθεί η επιλογή των πολιτών να στηρίξουν στις κάλπες τον ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβριο του 2015, όπως είπε. «Το μεγάλο στοίχημα είναι να απαιτούμε από τους εαυτούς μας και όλους μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα».

Σημείωσε επίσης την ανάγκη να εγκαταληφθεί η συνήθεια τα πράγματα να περιγράφονται χειρότερα από ότι είναι. «Η ιστορία αυτού του κόμματος είναι ένας αγώνας για την επιβίωση επί τρεις δεκαετίες. Τώρα πλέον «μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας, «θα συζητάμε πάνω στον καμβά της ιστορικής μας δικαίωσης, ένα μικρό κόμμα της Αριστεράς είναι πλέον κυρίαρχο στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας … θα είναι για πολλά χρόνια εάν υλοποιήσει αυτά που το συνέδριο του έχει αναθέσει»

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*