Ν. Παππάς: Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα γίνει Παπαδήμος

0
10

«Ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόκειται να γίνει Παπαδήμος» τόνισε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Mιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό στο Κόκκινο, ερωτηθείς για την ψήφιση της συμφωνίας με τους εταίρους από τη Βουλή ανέφερε χαρακτηριστικά: «ο κ. Τσίπρας έχει εκλεγεί με συγκεκριμένο κόμμα, με συγκεκριμένη εντολή, και ως αποτέλεσμα των εκλογών σχημάτισε συγκεκριμένη πλειοψηφία» .

«Είναι σαφές ότι κάποιοι μνημονιακοί κύκλοι ονειρεύονται ότι θα μπορούσε ο Τσίπρας να γίνει πρωθυπουργός παντός καιρού, να μείνει σε αυτή τη θέση σχηματίζοντας άλλες ετερόκλητες, πρόσκαιρες πλειοψηφίες για να σφραγιστεί και η πορεία της Αριστεράς, γιατί αυτούς τους κύκλους αυτό τους καίει, για να σφραγιστεί από πρακτικές αποκρουστικές για τον πολίτη και μη συμβατές με τη λειτουργία του πολιτεύματος. Δηλαδή να βγαίνουν κυβερνήσεις από εκλογές και να σχηματίζονται ενδιάμεσα άλλες πλειοψηφίες υποτίθεται με όρους εκτάκτου ανάγκης» πρόσθεσε.

«Αρα είναι πολύ κρίσιμο και θα αποδειχθεί ότι η συμφωνία που θα έρθει στη Βουλή θα έχει τη στήριξη της σημερινής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, κι αυτό θα μας ισχυροποιήσει ιδιαίτερα» κατέληξε ο Νίκος Παππάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here