Να αποφύγουμε την ομηρία από τις δυνάμεις του χθες (ΒΙΝΤΕΟ)

1
4

 

 

Είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες αλλά θέλουμε να αποφύγουμε την ομηρία από τις δυνάμεις του χθες, υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην Αλεξανδρούπολη.

Καλούμε, επισήμανε ο κ. Τσίπρας, τον ελληνικό λαό να μας δώσει την ευκαιρία να κυβερνήσουμε, επισημαίνοντας ότι τους προηγούμενους έξι μήνες, η μέγγενη της διαπραγμάτευσης δεν μας έδωσε την ευκαιρία της διακυβέρνησης.

Περιγράφοντας το διακύβευμα των εκλογών, εξήγησε ότι συνίσταται στο εάν αν θα συνεχίσουμε μια δύσκολη προσπάθεια να κερδίσουμε οξυγόνο, αέρα προοπτική, να ξεφύγουμε από το παρελθόν που μας κρατάει κολλημένους, να ξεφύγουμε από το καθεστώς της διαπλοκής, της διαφθοράς, που δημιούργησε τα μνημόνια, που δημιούργησε την εξάρτηση της χώρας.

Αν, λοιπόν, θα ξεφύγουμε από το χθες ή θα μείνουμε κολλημένοι, θα επιστρέψουμε πίσω, συμπλήρωσε. Πρέπει, υπερθεμάτισε, να ξεμπερδέψουμε με το παρελθόν, να ξεμπερδέψουμε με το παλιό και να αγωνιστούμε μαζί να ξαναχτίσουμε το αύριο.

«Δυνάμεις του χθες έφτιαξαν έναν βαθύ λάκκο με χρέη, ελλείμματα, μας έριξαν μέσα, και σήμερα μας κουνάνε το δάχτυλο γιατί δεν καταφέραμε μέσα σε 6 μήνες να βγάλουμε τον λαό από αυτόν τον λάκκο» συνέχισε.

«Στόχος είναι να αποδείξουμε ότι η Αριστερά μπορεί να αλλάξει τα πράγματα» διαμήνυσε ο κ. Τσίπρας, εκτιμώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές, ανοίγοντας το δρόμο για τις μεγάλες τομές και αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος.

Ακολούθως, μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα, επισημαίνοντας ότι «ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από τα κεφάλια της διαπλοκής, των κυκλωμάτων, της συμμαχίας του ΝΑΙ, το φάντασμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σ’ αυτές τις εκλογές, ανέφερε, πρέπει να ολοκληρωθεί η μεγάλη ανατροπή που ξεκίνησε στις 25 του Γενάρη. «Για να συνεχίσουμε τη μεγάλη πορεία μετασχηματισμών, στην οικονομία, στο κράτος, στη δημόσια διοίκηση» πρόσθεσε.

«Είμαι αισιόδοξος ότι η κρίση του ελληνικού λαού θα δώσει ηχηρή απάντηση σε όσους θέλουν να κάνουν το ΣΥΡΙΖΑ παρένθεση» δήλωσε ο κ. Τσίπρας, φωτογραφίζοντας «τους μιντιάρχες, τους ολιγάρχες, τους κομματάρχες και τους γραφειοκράτες της ευρωπαϊκής ελίτ».

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην Κομοτηνή. Κατά την παρουσία του στην πόλη, υποστήριξε ότι το σενάριο της αριστερής «παρένθεσης» δεν υλοποιήθηκε, ενώ πρόσθεσε ότι θα χτίσουμε νέα θεμέλια για την κοινωνική δικαιοσύνη, τη σταθερότητα και την προκοπή.
«Τώρα είναι η ώρα που θα δώσουμε και τις μάχες για να γκρεμίσουμε το σύστημα της φαυλότητας και της διαπλοκής» αποσαφήνισε, καθιστώντας σαφές ότι η χώρα χρειάζεται ένα όραμα.
«Η Νέα Δημοκρατία θέλει συγκυβερνήσουμε. Με ποιο πρόγραμμα; Με ένα πρόγραμμα που θα ακυρώνει ότι κατακτήσαμε αυτούς του έξι μήνες παρά το γεγονός ότι είχαμε τη θηλιά στο λαιμό;», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην προεκλογική του ομιλία στην Κομοτηνή και αναρωτήθηκε στο νόμο για την ανθρωπιστική κρίση.

«Θα τον καταργήσουμε ή θα τον ενισχύσουμε» είπε χαρακτηριστικά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εξευτέλισε την αριστερά, έφερε νέο πιο σκληρό μνημόνιο στη χώρα που θα εφαρμοστεί μετά τις εκλογές, κατέστρεψε ό,τι είχε πετύχει Έλληνας με θανατηφόρα λιτότητα επί πέντε χρόνια, άνοιξε τα σύνορα και ζούμε σήμερα το δράμα από την ανεξέλεγκτη είσοδο των προσφύγων, αποδείχτηκε ψεύτης και λαοπλάνος με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και μας έσυρε στις ουρές έξω από τις τράπεζες να ζητιανεύουμε 60 ευρώ. Ελπίζω οι Έλληνες να μπορέσουν κάποτε να δώσουν τη σφαλιάρα που χρειάζονται όλοι αυτοί που τους κοροϊδεύουν και που καταντούν να είναι επικίνδυνοι για τη χώρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here