Να γιατί οι Σύροι θαλασσοπνίγονται για να φύγουν από τη χώρα τους (ΒΙΝΤΕΟ)

2
12

Στο παρακάτω 16λεπτο κλιπ, φαίνεται ένα τανκ αντιφρονούντων την ώρα που κάνει επιδρομή σε μια πόλη της Συρίας, με μια κάμερα GoPro στον πυργίσκο του.

Mονάχα λίγα λεπτά είναι αρκετά, για να αντιληφθεί κανείς τον λόγο που οι Σύροι εγκαταλείπουν μαζικά τη χώρα τους, ακόμη και με κίνδυνο της ζωής τους.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

 

Πηγή βίντεο: KluchyHD

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΡΟΙ.

  1) Στην αρχή ήταν οι Bush και η δίψα για πετρέλαιο.

  2) Στη συνέχεια ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας…

  3) Μετά ο «εκδημοκρατισμός» των Αράβων. Βέβαια το project δεν αφορούσε τη Σ.Αραβία, τη Τουρκία και άλλα, συμμαχικά της Δύσης, ισλαμοφασιστικά καθεστώτα.

  4) Μετά ήρθαν οι πορτοκαλί επαναστάσεις και οι αραβικές ανοίξεις που τις υποκίνησε κυρίως το λόμπι clinton και ξερίζωσαν εκατομμύρια ανθρώπους από τις πατρίδες τους.

  5) Το κακό γιγαντώθηκε με το ISIS, με τη συνεργασία ΗΠΑ, Σ. Αραβίας, Τουρκίας. Με εθνοκαθάρσεις και θηριωδίες σε Ιράκ, Συρία, Λιβύη, Νιγηρία, Μάλι, Νότιο Σουδάν, Σομαλία, Κένυα, Υεμένη και γενικά σε χώρες τρίτης κατηγορίας.

  6) Φυσικά εκατομμύρια είναι και οι οικονομικοί μετανάστες που αυξάνονται και πληθύνονται εξ αιτίας της νεοαποικιοκρατίας και της απληστίας των πολυεθνικών και των Αγορών.
  Κοβάλτιο από το Κονγκό, διαμάντια από τη Σιέρα Λεόνε, και κάθε οργανική ή ανόργανη πρώτη ύλη που πρέπει να περάσει στην ευρύτερη «Δύση» αφού η «τιμή» τους καθορισθεί «ελεύθερα» στα χρηματιστήρια πρώτων υλών της Αμβέρσας, του Λονδίνου και του Άμστερνταμ.

  7) Υποκινούμενοι πόλεμοι μεταξύ τριτοκοσμικών κρατών και κατωτέρων φυλών.

  8) Επιδημίες, αρρώστιες, πείνα και χρέη για τους εξαθλιωμένους λαούς.

  9) Την ανθρωπιστική καταστροφή ακολουθεί απαραιτήτως η καταστροφή των πολιτισμών, καθώς και της ιστορικής μνήμης, λαών, κοινωνιών και θρησκευτικών ομάδων.

  Τα λοιπά είναι λίγο πολύ πρακτικά θέματα που διεκπεραιώνει η πολύχρονη Δυτική και ισλαμική πείρα. Δουλέμποροι (διακινητές… τους λένε τώρα), παρακρατικοί, λεγεωνάριοι (ιδιωτικοί στρατοί) και οι παραδοσιακές τους ΑΞΙΕΣ: ΔΟΛΟΣ – ΑΠΛΗΣΤΙΑ – ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ – ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

  Μετά από όλα αυτά (και πολλά άλλα που αγνοούμε), περιμένετε ακόμα τον ανθρωπισμό, το ενδιαφέρον και τις ενέργειες του «πολιτισμένου» κόσμου;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here