Να ζητήσει συγγνώμη κάλεσε τον Ν. Φίλη ο Β. Λεβέντης

0
2

 

Να μην «ανάβει φωτιές» κάλεσε τον υπουργό Παιδείας ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ενώ σχολιάζοντας τις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία ανέφερε ότι «ο μεν κ. Μεϊμαράκης είναι αποτυχών εκλογικά, ο άλλος είναι βιβλιοπώλης ακροδεξιός, ο τρίτος είναι βασιλόφρονας από τη Θεσσαλονίκη και ο κ. Μητσοτάκης έχει την κατάρα».

Ο κ. Λεβέντης κάλεσε τον κ. Φίλη να ζητήσει «συγγνώμη» για την «ατυχή φράση του» περί της γενοκτονίας των Ποντίων.
Κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια, ο κ. Λεβέντης είπε πως ότι δεν μπορεί να διαχωρίζει τις απόψεις του υπουργού από τις προσωπικές του, επισημαίνοντας πως «ο κ. Φίλης είπε ότι ως υπουργός σέβεται τη Γενοκτονία αλλά ως άνθρωπος έχει τις απόψεις του. Μα κάθε άνθρωπος έχει τη γνώμη του, αλλά την άποψη την κρατάμε μέσα μας».

Αναφερόμενος στις εκλογές ανάδειξης νέου προέδρου στην ΝΔ, ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι όποιος και να εκλεγεί θα αποτύχει.

Απευθυνόμενος προς τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «εξήγησε» την άποψή του αυτή λέγοντας πως «ο μεν κ. Μεϊμαράκης είναι αποτυχών εκλογικά, ο άλλος είναι βιβλιοπώλης ακροδεξιός, ο τρίτος είναι βασιλόφρονας από τη Θεσσαλονίκη και ο Μητσοτάκης έχει την κατάρα», προκαλώντας έντονες αντιδράσεις αλλά και γέλια στην Αίθουσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here