«Ναι» θα ψηφίσει η Αριστερή Πλατφόρμα

0
3

 

Την απαραίτητη εξουσιοδότηση στην Κυβέρνηση αποφάσισαν να παράσχουν κατά την αποψινή ψηφοφορία στην Βουλή οι περίπου 30 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που προέρχονται από την Αριστερή Πλατφόρμα, συνιστώσα της οποίας ηγείται ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Αμέσως μετά την ψηφοφορία σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές της Αριστερής πλατφόρμας θα συντάξουν ένα κείμενο, στο οποίο θα εκφράζουν τις διαφωνίες τους με την κυβερνητική πολιτική και την ελληνική πρόταση στους δανειστές.

Το… θρίλερ με την στάση που θα κρατήσει η Αριστερή Πλατφόρμα έχει ξεκινήσει από χθες το βράδυ με την διαφοροποίηση του Παναγιώτη Λαφαζάνη στο κυβερνητικό συμβούλιο, και εν συνεχεία σήμερα με την απουσία του αρχικά από τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και με την τοποθέτηση του αργότερα.

«Η συμφωνία δεν είναι συμβατή με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο  επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας, τονίζοντας ότι «δεν μπορεί να δώσει απάντηση στα προβλήματα ούτε θετική προοπτική στη χώρα» εξέφρασε από το βήμα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ρίχνοντας λάδι στην φωτιά χωρίς να πάρει ξεκάθαρη στάση για το τι θα κάνει στην ψηφοφορία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here