ΝΔ: Επικίνδυνοι τυχοδιωκτισμοί Τσίπρα σε βάρος της χώρας

0
3

Για επικίνδυνους τυχοδιωκτισμούς κατηγορεί  τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η Ν.Δ.,  καταλογίζοντάς του ότι η στρατηγική που ακολουθεί αλλά και η εκλογολογία υπονομεύουν την ελληνική οικονομία.

Σύμφωνα με κύκλους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δηλώσεις των οποίων επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων,  «οι επικίνδυνοι τυχοδιωκτισμοί του κ. Τσίπρα δεν έχουν τέλος και αποβαίνουν εις βάρος της χώρας».

«Την τελευταία εβδομάδα γίναμε μάρτυρες αντιφατικών διαρροών (ψήφος εμπιστοσύνης, θερινά τμήματα, πρόωρες εκλογές), την ώρα που η εκταμίευση της πρώτης δόσης από τον ESM αναμένεται να δώσει ανάσα στην ημιθανή οικονομία» σημειώνουν.

Κατά τη Ν.Δ., «όλες οι κινήσεις του κ. Τσίπρα έχουν αποκλειστικό στόχο στο να μειώσουν τον κ. Λαφαζάνη».

Η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί ανοικτά τον κ. Τσίπρα πως «ένα εσωκομματικό του πρόβλημα, που θα μπορούσε να το είχε λύσει όπως είχε υποσχεθεί, είτε στην Κεντρική Επιτροπή, είτε στο συνέδριό του, έχει γίνει εμμονή με ανυπολόγιστες συνέπειες για την πορεία της χώρας».

Στη Ν.Δ. επίσης διερωτώνται «τι λέει για όλα αυτά ο κ. Καμένος», αλλά και αν όσοι ψήφισαν τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ περίμεναν αυτά που γίνονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here