ΝΔ: Ο Παππάς επείγεται να υλοποιήσει με κάθε τρόπο το σχέδιο χειραγώγησης της ενημέρωσης

0
7

 

«Άλλη αντίληψη περί νομιμότητας έχει ο κ. Φίλης και άλλη ο Υπουργός – Καναλάρχης κ. Παππάς» σχολιάζει η Ν.Δ. με αφορμή τη δήλωση στη Βουλή του υπουργού Παιδείας ότι η κυβέρνηση περίμενε να αποφανθεί το Συμβούλιο της Επικρατείας επί σχετικών προσφυγών και μετά να προχωρήσει νομοθετική ρύθμιση για το Τέμενος.

«Να περιμένει η Κυβέρνηση τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας πριν προχωρήσει σε συγκεκριμένες νομοθετικές ρυθμίσεις ή σε εφαρμογή ήδη υφισταμένων; Ναι ή όχι; “Ναι” απαντά η Κυβέρνηση, όταν αυτό αφορά στο Τέμενος. “Όχι” απαντά η Κυβέρνηση όταν αυτό αφορά στη διαδικασία αδειοδότησης τηλεοπτικών σταθμών. Αυτό έχει κάνει πράξη ο Υπουργός Επικρατείας κ. Παππάς» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.

Προσθέτει ότι ο κ. Παππάς «επιμένει να συνεχίζει κανονικά τη διαδικασία αυτή, αγνοώντας το Συμβούλιο της Επικρατείας, το οποίο δεν έχει ακόμα αποφανθεί επί της ουσίας για τις πολλές προσφυγές που έχουν κατατεθεί εναντίον του σχετικού διαγωνισμού. Είναι βέβαιο πια ότι ο κ. Παππάς επείγεται να υλοποιήσει με κάθε τρόπο το κυβερνητικό σχέδιο χειραγώγησης της Ενημέρωσης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here