ΝΔ: Ο Τσίπρας διόρισε… νύχτα κολλητό του στο Δημόσιο

0
15

 

Στην καταγγελία ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας«ανταπέδωσε» με διορισμό τη φιλοξενία που του παρέχει στην Ερεικούσα ο φίλος και παλιός συμφοιτητή τους Ανδρέας Γουλής, προχώρησε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο βουλευτής της ΝΔ σε δήλωση που διανεμήθηκε από το γραφείο τύπου της Συγγρού καταγγέλλει πως η κυβέρνηση προχώρησε σε αιφνιδιαστική και ανεξήγητη αλλαγή του επιτυχημένου Δ.Σ του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας.

Σύμφωνα με τον κ. Βαρβιτσιώτη όχι μόνο βάζει έναν 75χρονο στη θέση του προέδρου, αλλά αυξάνει και τον αριθμό των μελών «για να βολέψει τον συμφοιτητή συμφοιτητή του Πρωθυπουργού και Αντιδήμαρχο Ερεικούσας, Ανδρέα Γουλή, ο οποίος τον φιλοξενεί εκεί κάθε χρόνο».

Ολόκληρη η καταγγελία του βουλευτή της ΝΔ

«Η Κυβέρνηση συνεχίζει απρόσκοπτα, μέσω ΤΑΙΠΕΔ, να ξηλώνει τις διοικήσεις στα περιφερειακά λιμάνια με διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον. Αυτή τη φορά προχώρησε στην αιφνιδιαστική και ανεξήγητη αλλαγή του -κατά κοινή ομολογία- επιτυχημένου Διοικητικού Συμβουλίου στον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας. Που ανέπτυξε τον τομέα της κρουαζιέρας στο νησί. Που κατάφερε να ολοκληρώσει, μετά από δώδεκα χρόνια κωλυσιεργιών, το νέο προβλήτα κρουαζιερόπλοιων, μήκους 430 μέτρων. Και που συνυπέγραψε, μαζί με τις προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες των Υπουργείων Ναυτιλίας και Μεταφορών, την ίδρυση του πρώτου και μοναδικού μέχρι σήμερα υδατοτοδρομίου στην Ελλάδα.

Στη θέση του Προέδρου, αντί του νέου τεχνοκράτη που υπηρετούσε, η Κυβέρνηση επιλέγει σήμερα έναν 75χρονο! Παράλληλα, αυξάνει τον αριθμό των μελών του Δ.Σ από 7 σε 9, ώστε να μπορέσει να «βολέψει» ακόμα περισσότερους «συντρόφους». Όπως τον συμφοιτητή του Πρωθυπουργού και Αντιδήμαρχο Ερεικούσας, Ανδρέα Γουλή, ο οποίος τον φιλοξενεί εκεί κάθε χρόνο.

Ο κ. Τσίπρας αδιαφορεί για την προσέλκυση επενδυτών.

Ο κ. Τσίπρας αποδεικνύει ότι το «νέο» που διατυμπάνιζε προεκλογικά, είναι τελικά «πολύ παλιό»!

Μήπως, με αυτόν τον τρόπο, ανταποδίδει την προσωπική του φιλοξενία, παραβλέποντας, για ακόμη μία φορά, το δημόσιο συμφέρον;»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here