ΝΔ: Ο Τσίπρας κέρδισε επάξια τον τίτλο του Μαυρογιαλούρου

0
10

 

Τις ελλείψεις που παρουσιάζει το νέο νοσοκομείο Σαντορίνης λίγες μόλις ημέρες μετά τα εγκαίνιά του σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, αποδίδοντας ρόλο Μαυρογιαλούρου στον πρωθυπουργό.

«Ο κ. Τσίπρας διεκδίκησε και κέρδισε επάξια τον τίτλο του «Μαυρογιαλούρου»», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για το Νοσοκομείο Σαντορίνης.

«Στις 15 Ιουλίου, σε μια φιέστα φτηνής προπαγάνδας, εμφανιζόταν να εγκαινιάζει το νοσοκομείο Σαντορίνης και να βεβαιώνει ότι «οι νέες γυναίκες του νησιού μπορούν να γενούν εδώ». Λίγες μέρες αργότερα, έγκυες γυναίκες μεταφέρονταν σε άλλα νοσοκομεία, ακόμη και στην Κρήτη, με επείγουσα διακομιδή. Αποδεικνύεται έτσι, άλλη μια φορά, ότι είναι επικίνδυνο να πιστεύει κανείς τον κ. Τσίπρα», επισημαίνεται στην ανακοίνωση και σχολιάζεται πως το νοσοκομείο Σαντορίνης είχε κατασκευαστεί από προηγούμενες κυβερνήσεις και το μόνο που έγινε ήταν να μεταφερθεί εκεί το ανθρώπινο δυναμικό του Κέντρου Υγείας.

«Η αλήθεια είναι ότι με φιέστες δεν βελτιώνεται η καθημερινότητα των Ελλήνων. Η κοινωνία απαιτεί σοβαρές λύσεις και όχι επικοινωνιακές απόπειρες εμπαιγμού», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της Συγγρού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here