ΝΔ: Πολιτική αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ – Aποπροσανατολίζoυν με το διχασμό

0
7
Ϭ髟ᠴﵠ б񯵠�͝Რħ쯪񡴟Რŵܣ㥫ﵠ̥�ꧠ쥠𯫩�ݲ �͝Რħ쯪񡴟Წ ԥ�砲6 u㯽󴯵2015. (EUROKINISSI/ÉM͇ӠЁ́ÏЏՋϓ)

 

Ανεβάζει τους τόνους η Νέα Δημοκρατία στην πολιτική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την επίθεση χθες στον Γιώργο Κουμουτσάκο. 

Με μια σκληρή ανακοίνωση,  η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επιχειρεί να επιβάλλει φανατισμό και διχασμό.

«Έφτασαν στο σημείο να ταυτίζονται στα εθνικά μας θέματα με τη θέση της Τουρκίας και στα εσωτερικά ζητήματα με ακραία στοιχεία» αναφέρει η ανακοίνωση και επισημαίνει παράλληλα πως στόχος των κυβερνητικών στελεχών είναι «να αποπροσανατολίσουν από τα βάρβαρα μέτρα που επιβάλλουν».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Η πολιτική αθλιότητα στην οποία κατρακυλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προηγούμενο. Έφτασαν στο σημείο να παραποιούν σκόπιμα τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, παρόλο που διατυπώνονται ξεκάθαρα από τον Πρόεδρό της.

Έφτασαν, ακόμη χειρότερα, στο σημείο να ταυτίζονται στα εθνικά μας θέματα με τη θέση της Τουρκίας και στα εσωτερικά ζητήματα με ακραία στοιχεία.

Στην προσπάθειά τους να αποπροσανατολίσουν από τα βάρβαρα μέτρα που επιβάλλουν, επιχειρούν να φανατίσουν και να διχάσουν.

Γίνονται ολοένα και πιο επικίνδυνοι.

Ας σκεφτεί ο κάθε πολίτης τι θα έλεγαν και τι θα έπρατταν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ εάν γεγονότα σαν το χθεσινό συνέβαιναν με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here