ΝΔ: Τα ψέματα της συγκυβέρνησης έχουν κοντά ποδάρια

0
4

 

Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των ιδιωτών προς το κράτος.

«Μέχρι πριν λίγες ημέρες, η συγκυβέρνηση πανηγύριζε γιατί αυξήθηκαν τα φορολογικά έσοδα  και συγκρατήθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των ιδιωτών προς το κράτος. Προειδοποιήσαμε τους κυβερνώντες ότι η ιδεοληψία, η ανικανότητα και η ασχετοσύνη είναι κακοί σύμβουλοι», σχολιάζει η Ν.Δ σε ανακοίνωσή της και προσθέτει:

«Τα ψέματα της συγκυβέρνησης έχουν κοντά ποδάρια. Η αλήθεια είναι ότι το κράτος εισπράττει λιγότερα και η κυβέρνηση σχεδιάζει νέα μέτρα για να καλύψει τις «τρύπες» των παλιών».

Όπως επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση, «η συνέχιση της φορομπηχτικής πολιτικής αποδεικνύεται αυτοκτονική» καθώς «οι πολίτες γονατίζουν κάτω από το βάρος φόρων που δεν μπορούν να σηκώσουν, κινδυνεύουν με κατασχέσεις και οδηγούνται στην απόγνωση».

«Είναι, επιτέλους, η ώρα να το καταλάβει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η χώρα θέλει αποτελεσματικότερο κράτος, με λιγότερους φόρους και όχι κομματικό κράτος με περισσότερους φόρους», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here